Η Εταιρία "WATERLIFE " ανταποκρίνεται στην παραγγελία σας την επόμενη κιόλας μέρα.
Πραγματοποιεί την παράδοση εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας, από Δευτέρα εώς Παρασκεύη 8:30πμ-16:00μμ με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ψύκτης WaterLife

Φιάλες Νερού

Φίλτρα Proteas

Ποτηροθήκες

Ψύκτης

Ψύκτης Avalanche

SPECIAL SERVICES

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Η Εταιρία "WATERLIFE " ανταποκρίνεται στην παραγγελία σας την επόμενη κιόλας μέρα. Πραγματοποιεί την παράδοση εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας, από Δευτέρα εώς Παρασκεύη 8:30πμ-16:00μμ με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

To τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, να παραλάβει την παραγγελία σας και να απαντήσει σε κάθε ερώτημα ή απορία σας.

Η εταιρία WATERLIFE για να δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση μας, σας κάνει ΠΡΟΣΦΟΡΑ ένα τετράμηνο συμβόλαιο και όχι ένα συμβόλαιο ενός χρόνου.

Παράδοση εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας, από Δευτέρα εώς Παρασκεύη 8:30πμ-16:00μμ με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το service για τη WATERLIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Καλέστε σήμερα - ένας εκπρόσωπος μας ειναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει στο τηλέφωνο 2310-567540 / 2310-567541