Πώληση φίλτρων φιάλης

ΠΩΛΗΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ΦΙΑΛΗΣ

Για καταναλωτές οι οποίοι για τους δικούς τους σεβαστούς λόγους, προτιμούν να μην χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό η WATERLIFE φρόντισε την εμπορία και πώληση φίλτρων φιάλης . Απλά γεμίζετε από την βρύση νερό το οποίο φιλτράρεται και από εκέι πάει κατευθείαν στο ποτήρι σας.

Τα φίλτρα που περιέχει η φιάλη είναι πολλαπλών στοιχείων . Περιλαμβάνει ενεργό άνθρακα , κεραμικά στοιχεία, άργιλο, κοραλλιογενείς μικρόμπαλες. Στοιχεία τα οποία καθαρίζουν το νερό από τα βλαβερά, χημικά και βαρέα μέταλλα τους παθογόνους μικροοργανισμούς και κυρίως το καρκινογόνο χλώριο. Συγχρόνως ενισχύει με τα πολύ ωφέλημα για τον ανθρώπινο οργανισμό μεταλλικά ιόντα (ιώδιο, ψευδάργυρο, λίθιο κ.α)

Επικοινωνία

WATERLIFE
Εμπορία ψυκτών, εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών

Σωκράτους και Εφέσου 21
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-567540, 2310-567541

Φαξ: 2310-567514

Κιν.: 6932-608219

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μη ξεχνάτε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΤΟ 2003 ΤΟ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΨΥΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Το service για τη WATER LIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα μας ιστοσελίδα.

Η Mindsoft ολοκλήρωσε την κατασκευή της καινούριας μας ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και να πληροφορείστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.