Πώληση επιδαπέδιων και επιτραπέζιων ψυκτών

Η πώληση ψυκτών, από την αρχή της Waterlife μέχρι και σήμερα, στηρίζονται στην μεγάλη ποικιλία ψυκτών και στην άμεση εξυπηρέτηση.

 

  • Πώληση επιτραπέζιων ψυκτών

Οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για τους πελάτες που διαθέτουν περιορισμένο χώρο και κατάλληλου ύψους ελεύθερη επιφάνεια, πάνω στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού. Πρόκειται για συσκευές που μεταφέρονται εύκολα, δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε οικιακές και μη κουζίνες.

 

  • Πώληση επιδαπέδιων ψυκτών

Η εργονομία, η καλαισθησία και το εύρος επιλογών αποτελούν τους 3 βασικούς λόγους για τους οποίους οι επιδαπέδιοι ψύκτες νερού αποτελούν την πιο διαδεδομένη συσκευή παροχής κρύου και ζεστού νερού σε όλους τους χώρους.

Πρόκειται για ανεξάρτητες μονάδες που τοποθετούνται στο έδαφος και συνδέονται άμεσα στην ηλεκτρική παροχή. Οι επιδαπέδιοι ψύκτες νερού ικανοποιούν όλες τις απαιτούμενες λειτουργικές προδιαγραφές, παρέχοντας ταυτόχρονα στους χρήστες του τη δυνατότητα να αναδείξουν την προσωπική τους αισθητική, συμβάλλοντας στην καλαισθησία του εργασιακού ή οικιακού περιβάλλοντος.

Επικοινωνία

WATERLIFE
Εμπορία ψυκτών, εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών

Σωκράτους και Εφέσου 21
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-567540, 2310-567541

Φαξ: 2310-567514

Κιν.: 6932-608219

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μη ξεχνάτε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΤΟ 2003 ΤΟ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΨΥΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Το service για τη WATER LIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα μας ιστοσελίδα.

Η Mindsoft ολοκλήρωσε την κατασκευή της καινούριας μας ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και να πληροφορείστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.