Ψύκτες προς παραχώρηση

ΨΥΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Η WATERLIFE διαθέτει προς παραχώρηση δύο τύπους ψυκτών : Ψύκτης Glacier, καλαίσθητος και αξιόπιστος ψύκτης χαμηλής κατανάλωσης ηλ. ενέργειας με χωρητικότητα κάδου 3.5lt. και ψύκτης waterlife, Επιδαπέδιος ψύκτης με μοντέρνο σχεδιασμό και χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας με τρία βρυσάκια.

 

Η WATERLIFE παρέχει εντελώς δωρεάν ψύκτες νερού καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Η WATERLIFE έχει την υποχρέωση να αντικαθιστά τουλάχιστον μία φορά το χρόνο τον είδη υπάρχον ψύκτη που έχει ο πελάτης.

*παραχώρηση : με την κατανάλωση συγκεκριμένου αριθμού φιαλών .

Επικοινωνία

WATERLIFE
Εμπορία ψυκτών, εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών

Σωκράτους και Εφέσου 21
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-567540, 2310-567541

Φαξ: 2310-567514

Κιν.: 6932-608219

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μη ξεχνάτε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΤΟ 2003 ΤΟ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΨΥΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Το service για τη WATER LIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα μας ιστοσελίδα.

Η Mindsoft ολοκλήρωσε την κατασκευή της καινούριας μας ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και να πληροφορείστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.