Φίλτρο φιάλης

Κατηγορία: Φίλτρα φιάλης

Τα φίλτρα φιάλης έχουν ως βασική λειτουργία τον καθαρισμό του νερού του δικτύου από χλώριο, οσμές και στερεά σωματίδια μέχρι 5 m. Η χρήση των φίλτρων φιάλης είναι πολύ απλή αφού απαιτεί μόνο να ανοίξετε το καπάκι και να συμπληρώσετε τα φίλτρα φιάλης με νερό δικτύου.

Η τροφοδοσία αυτή γίνεται μέσω συνοδευτικής πλαστικής φιάλης, έως ένα προκαθορισμένο επίπεδο στάθμης. Το εμφιαλωμένο νερό καθώς και τα φίλτρα φιάλης δεν αποτελούν δεσμευτικές επιλογές, επιτρέποντας στους πελάτες μας την άμεση αλλαγή από την μία στην άλλη εκδοχή.

 

psyktes-nerou-filtro-fialisΠοσότητα νερού που μπορεί να καθαρίσει το φίλτρο: 3 – 30 L / h.

Συνολική καθαρότητα μπροστινού φίλτρου: 300 – 400 L.

Ποσότητα νερού που εκτιμάται ότι μπορεί να καθαρίσει το φίλτρο συνολικά: 1000 L.

Συνολική χωρητικότητα: 20 L (5 γαλόνια)

 

Αποτελείται από:

Fabric Front Filter: Καθαρίζει το νερό από αιωρούμενα σωματίδια και λοιπές εμφανείς προσθήκες σ’ αυτό. (Προσθήκες πάνω από 5 micron.)

Carbon Filter: Παρουσιάζοντας μεγάλη ικανότητα διήθησης και απορρόφησης το φίλτρο ενεργού άνθρακα καθαρίζει το νερό από βαρέα μέταλλα, χλώριο και βλαβερές χημικές ουσίες.

Μineral Ball Filter: Το φίλτρο με τις μπάλες μετάλλων μπορεί να προσθέσει στο νερό παραπάνω από 20 στοιχεία (ψευδάργυρος, λίθιον, σελήνιο) πολύτιμα για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Ceramic Filter: Το κεραμικό φίλτρο κατακρατά στερεές ουσίες, απομονώνει τις δυσάρεστες οσμές και παραδίδει το νερό έτοιμο για χρήση.

Επικοινωνία

WATERLIFE
Εμπορία ψυκτών, εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών

Σωκράτους και Εφέσου 21
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-567540, 2310-567541

Φαξ: 2310-567514

Κιν.: 6932-608219

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μη ξεχνάτε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΤΟ 2003 ΤΟ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΨΥΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Το service για τη WATER LIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα μας ιστοσελίδα.

Η Mindsoft ολοκλήρωσε την κατασκευή της καινούριας μας ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και να πληροφορείστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.