Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρία  WATERLIFE με έδρα τη Θεσσαλονίκη ,δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών.

Πρόκειται για μια καθαρά οικογενειακή επιχειρηματική ιδέα, που αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει και με ζήλο ,διατηρεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Στόχος της  WATERLIFE είναι να προσφέρει λύσεις τίμιες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, παρέχοντας στους καταναλωτές μας φρέσκο ,καθαρό και υγιεινό νερό ,εύκολα ,απλά και οικονομικά.

Για εμάς ανταμοιβή είναι ,να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.

 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Επικοινωνία

WATERLIFE
Εμπορία ψυκτών, εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών

Σωκράτους και Εφέσου 21
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-567540, 2310-567541

Φαξ: 2310-567514

Κιν.: 6932-608219

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μη ξεχνάτε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΤΟ 2003 ΤΟ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΨΥΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Το service για τη WATER LIFE είναι μια σπουδαία υπόθεση γιατί μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του ψύκτη και συνεπώς η ποιότητα του νερού.

Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα μας ιστοσελίδα.

Η Mindsoft ολοκλήρωσε την κατασκευή της καινούριας μας ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και να πληροφορείστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.