Πώληση ψυκτών

Πώληση επιδαπέδιων και επιτραπέζιων ψυκτών

Η πώληση ψυκτών, από την αρχή της Waterlife μέχρι και σήμερα, στηρίζονται στην μεγάλη ποικιλία ψυκτών και στην άμεση εξυπηρέτηση.

 

Πώληση επιτραπέζιων ψυκτών
Οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για τους πελάτες που διαθέτουν περιορισμένο χώρο και κατάλληλου ύψους ελεύθερη επιφάνεια, πάνω στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν οι επιτραπέζιοι ψύκτες νερού. Πρόκειται για συσκευές που μεταφέρονται εύκολα, δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε οικιακές και μη κουζίνες.
Πώληση επιδαπέδιων ψυκτών
Η εργονομία, η καλαισθησία και το εύρος επιλογών αποτελούν τους 3 βασικούς λόγους για τους οποίους οι επιδαπέδιοι ψύκτες νερού αποτελούν την πιο διαδεδομένη συσκευή παροχής κρύου και ζεστού νερού σε όλους τους χώρους.

Πρόκειται για ανεξάρτητες μονάδες που τοποθετούνται στο έδαφος και συνδέονται άμεσα στην ηλεκτρική παροχή. Οι επιδαπέδιοι ψύκτες νερού ικανοποιούν όλες τις απαιτούμενες λειτουργικές προδιαγραφές, παρέχοντας ταυτόχρονα στους χρήστες του τη δυνατότητα να αναδείξουν την προσωπική τους αισθητική, συμβάλλοντας στην καλαισθησία του εργασιακού ή οικιακού περιβάλλοντος.